25. januar 2018
Efter 10 dage her i Lagos med blå himmel og masser af sol vågnede vi op i morges med regnen dryppende ned over os fra et tykt skydække. Ellers var det mest sindsoprivende i nat, at elektriciteten forsvandt og mørkelagde hele området. Efter nogle timer kom strømmen igen efter dog at falde ud igen et par gange. Jeg havde stor glæde af min julegave en pandelampe fra Rasmus. Heldigvis er strømmen her til morgen stabil. Vi tog en biltur til den lille by Burgau som ligger ca. 10 km vest for Lagos. Det tidligere lille fiskerleje lever i dag mest af turisme. Største attraktion er den lille strand, som ligger i læ bag høje klipper, som eroderes kraftigt af naturens kræfter. Vi ville lige se parkeringspladsen, som de arbejdede på sidste år.
Jeg snuppede et foto da vi passerede Luz på vej hjem, vor Sonja og Kjeld bor. Vi ville gerne besøge dem men syntes vi ville skåne dem for vore baciller et par dage endnu.
I Lagos tog vi på handel i et af de lokale supermarkeder. Jeg tog et par billeder af fiskeafdelingen som bød på et enormt udvalg af frisk fisk. Ja, så også lige et stort udvalg af klipfisk som fik mundvandet til at løbe hos mig. Desværre deler Inge ikke mine lyster  den retning.